Image event

STAGE: Online Media Design

Voor de periode september – februari zoekt The Art of Living nog enthousiaste stagiaires die ons kunnen helpen met: het maken van reels, story telling, promoties voor bedrijven en nog veel meer.

In deze “online” functie doe je samen met ons verslag van de meest luxe woningen in Nederland en België. Je zult vooral bezig zijn met videografie en fotografie. Het is voor The art of Living (en onze partners) heel belangrijk om onze gebruikers elke week weer te voor zien van de meest spectaculaire reels en social posts. Ga jij ons daarbij helpen?

Elke week ben je bezig met het bezoeken van mooie villa’s of penthouses. Samen met het online team kom je tot een strategie om de content zo goed mogelijk te laten presteren. Je bewaakt de stijl van The Art of Living, maar kijkt ook of onze partners iets kunnen betekenen in de verhaallijn. Je wordt in dit proces begeleid door sales medewerkers en online medewerkers, zodat je van beide kanten ervaring op kunt doen en dit kunt toepassen tijdens je stage.

Wij zoeken iemand die…

  • Een affiniteit heeft met interieur, architectuur en andere luxe toestanden
  • Een communicatie of mediavormgeving gerelateerde opleiding doet
  • Over veel creativiteit beschikt
  • Zin heeft om de handen uit de mouwen te steken
  • Snel kan schakelen
  • (Basis)kennis heeft van Adobe programma’s
  • Op vrijdagmiddagen in is voor een drankje!

Je krijgt je eigen plek op ons kantoor en kunt rekenen op een aantrekkelijke stagevergoeding. Daarnaast hebben we gezellige bedrijfsuitje en word je omgeven door een jong en dynamisch team.

Wil jij ervaring op doen binnen social media, videografie en online strategieën? Solliciteer dan snel op deze functie en wie weet zijn we een match!