Klantenservice

Voor meer informatie en/of vragen over abonnementen?

Klantenservice abonnementen: meer informatie over het afsluiten van abonnementen vind je hier. Contact per telefoon of mail: (ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 uur).

Of stel je vraag via ons contactformulier!

Meest gestelde vragen

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Wanneer u de bestelling vóór 16.00 uur hebt geplaatst, is het product de volgende werkdag in huis. Door eventuele drukte en onvoorziene omstandigheden bij de leverancier kan het zijn dat producten soms later worden bezorgd dan je van ons gewend bent.

Kan ik bestellen vanuit het buitenland?

Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit het buitenland te bestellen:
- Nederland > u kunt bestellen via www.magazine.theartofliving.nl of www.magazine.theartofliving.be
- België > u kunt bestellen via www.magazine.theartofliving.be of www.magazine.theartofliving.nl

Voor bestellingen vanuit andere landen kunt u een mail sturen naar femke@theartofliving.eu. Wij zullen de bestelling handmatig behandelen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

U kunt ons altijd mailen met het verzoek om de bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij de leverancier. Stuur de mail naar femke@theartofliving.eu en vermeld hierbij het bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle prijzen van onze producten zijn inclusief verzending. U betaalt dus bij het afrekenen geen extra verzendkosten. Voor verzendingen buiten Nederland en België kunt u een mail toesturen naar femke@theartofliving.eu.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u een track & trace code om de bestelling te volgen. Hiermee kunt u precies zien waar het pakketje zich bevindt. Mocht u geen code hebben ontvangen, kunt u een mail toesturen naar femke@theartofliving.eu.

Wanneer ontvang ik mijn eerste editie van het abonnement?

Wanneer u een abonnement bestelt, ontvangt u automatisch de eerstvolgende editie die wordt uitgebracht.

Ik heb een verkeerd of beschadigd product ontvangen, wat moet ik doen?

Wat vervelend dat het product niet naar wens is! Om het product te retouneren kunt u contact opnemen met femke@theartofliving.eu. Uiteraard kunt u het product kosteloos retourneren en sturen we het juiste product opnieuw toe.

Ik heb mijn bestelde product niet ontvangen, wat moet ik doen?

Wanneer u na 3 werkdagen de bestelling niet hebt ontvangen gelieve een mail te sturen naar femke@theartofliving.eu. Wij doen er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen.

Onvoorziene omstandigheden bij de leverancier kunnen ervoor zorgen dat het product soms later wordt bezorgd dan u van ons gewend bent. Komt dit te vaak voor? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Om uw adres te wijzigen kun je contact opnemen met femke@theartofliving.eu. Geef minimaal 3 tot 4 weken voor de verhuizing het nieuwe adres door.

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Wat jammer dat u het abonnement wilt stopzetten. Hopelijk heeft u genoten van de inspiratie in onze magazines en boeken.

Om het abonnement op te zeggen kunt u een mail sturen naar femke@theartofliving.eu met de gegevens en het moment vanaf wanneer u het abonnement wilt beëindigen.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

We bieden drie manieren aan om de betaling te voldoen:

  • Creditcard
  • iDeal
  • Bancontact

Wanneer u de betaling niet kan voldoen middels één van de bovengenoemde betalingsmogelijkheden, kunt u een verzoek per mail sturen t.a.v. femke@theartofliving.eu.

Ik ben mijn factuur kwijt, kan ik een kopie krijgen?

Voor een kopie van uw factuur kunt u contact opnemen met femke@theartofliving.eu.

Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief, kan dat?

Dat kan zeker! Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor wekelijkse inspiratie op het gebied van architectuur, interieur en tuinen!

https://theartofliving.nl/nieuwsbrief/