Image event

Standhouder worden op het The Art of Living Event

Beste bezoeker,

Team The Art of Living heeft in goed overleg besloten om het The Art of Living Event in oktober 2020 niet door te laten gaan. De benodigde extra maatregelen, begrijpelijke twijfel bij zowel bezoekers als exposanten, en het niet kunnen bieden van een volledige beleving zijn voor ons doorslaggevende factoren geweest om deze keuze te maken. 

We zijn ons ervan bewust dat zowel de bezoekers als exposanten erg hebben uitgekeken naar het The Art of Living Event 2020. Echter zouden de maatregelen zodanig veel veranderingen met zich meebrengen dat de beoogde kwaliteit en verwachtingen van het event niet gerealiseerd zouden kunnen worden. Omdat de toekomst van het virus nog zeer onzeker is en nog meer teleurstellingen te voorkomen, hebben wij als organisatie besloten om op dit moment nog geen nieuwe datum vast te stellen voor 2022.

We hopen iedereen in 2022 gezond terug te zien bij het event zodat we er een groot succes van kunnen maken! Alle vergeven tickets zullen uiteraard ook op de nieuwe datum in 2022 geldig zijn.

Middels dit bericht hopen we u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan er ten allen tijden contact worden opgenomen event@theartofliving.eu.

We hopen op jullie begrip en vertrouwen in onze organisatie.

Met vriendelijke groet,

Team The Art of Living